For en helg!

Trær og topper fyker forbi utenfor vinduet. Jeg sitter på toget hjem fra Kamille-Weekend på Vestlia Resort, Geilo. For en helg det har vært!

Vi kom opp torsdag ettermiddag og siden det har det gått i ett. Vi har hørt foredrag og innslag fra så mange inspirerende damer! Det har vært en helg med nye perspektiv, åpne og ærlige samtaler, MYE latter, god mat, godt i glasset og fantastisk feststemning. (Kan anbefale å sjekke ut storyen på Kamilles Instagram, om du er nysgjerrig på hvordan en slik helg er.) Det eneste jeg ikke fikk med meg, som jeg gjerne skulle ha fått til, var å delta på noen treningsøkter. Men man kan ikke få til alt, når man tross alt er på jobb.

Aller mest inntrykk gjorde Jannecke Weeden som så åpen fortalte om sin barndom og livet med frykt og angst. «Livet er for pyser, også» kalte hun foredraget sitt, men Jannecke må være en av de sterkeste blant oss. Det var første gang hun holdt foredraget, men jeg er helt sikker på at det kommer til å leve videre utenfor Kamille-scenen.

Nå er det bare å telle ned til en ny runde med Kamille-Weekend i Tromsø! … men aller først skal jeg ta meg en iskald cola her på toget, og kanskje en liten blund, for det er jommen ganske slitsomt å ha det så gøy!

Meld deg på Kamille-Weekend: Årets herligste jentetur

Her kommer et lite bildedryss fra en helgen:

5 kommentarer

Siste innlegg