Garderobe-detox

Den aller nyeste utgaven av Kamille. Og blusen fra den aller første daten!

Jeg husker hva jeg hadde på meg den dagen jeg begynte på videregående. Fullt denimantrekk og noen grusomme røde smykker. En choker, altså et kjede som går tett rundt halsen, med tre-fire rader med røde glinsende perler. Og røde fjærøredobber. Jeg følte meg så fin!

Jeg husker også hva jeg hadde på meg da jeg var på første date med mannen min. En litt gammeldags blondebluse fra All Saints og en utrolig stor og kjedelig svart boblejakke. Følte meg fin da jeg tok av meg jakka, i hvert fall.

Kamille Weekend: Meld deg på årets herligste jentetur!

Det ligger mange minner i klesposene jeg har pakket bort på loftet. Noen klær er jeg glad i bare fordi de er gode å ha på seg, men de aller fleste fordi de bringer tilbake gode assosiasjoner. Det kan bare være en følelse, en stemning i kroppen fra en kveld som var fin, da jeg hadde på meg nettopp den kjolen.

Det ligger også mye identitet i klær, den røde chokeren var helt riktig der og da, men aldri i verden om jeg hadde gått ut av døra med den i dag! Jeg tenker på mange måter at jeg ikke har noen utpreget stil, at jeg bare går i det jeg føler meg vel i, men når jeg graver litt dypere er det klart det ligger mer bak. Som at jeg gjerne vil være litt trendy, men absolutt ikke for trendy. At jeg vil være klassisk, men ikke for jålete. At jeg vil framstå avslappet, men ikke uflidd. Ørlite rocka, men fortsatt feminin. Også har jeg noen jeg inspireres av når det gjelder antrekk, og en av dem er Anine Bing, som du ser på forsiden av den nyeste utgaven av Kamille.

Sara Melinda: Slik legger du perfekte røde lepper

Anine har erobret verden med klesmerket sitt, og lever ut drømmen i Los Angeles. Stilen hennes treffer på alle punktene jeg har satt for meg selv, og tydeligvis for veldig mange andre også. Og noe av det beste med den, er at den er ganske konstant. Den skifter ikke fullstendig uttrykk etter sesong. Hun har holdt på ett uttrykk, og det tror jeg er noe av grunnen til at hun har lyktes. Ett uttrykk, det er det jeg vil ha i garderoben også. Så selv om jeg lar meg friste av noen høstnyheter, er det viktigste for meg denne høsten å rydde i garderoben. Den flyter over av plagg som jeg aldri går i. Jeg er sikker på at jeg kunne halvert den, og det ville bare gjort at jeg så flere muligheter. Tise, snart kommer det en stor ladning fra meg! Men den røde chokeren, den får bli. Noe må man beholde, bare for minnenes del.  

Bli abonnent: 8 utgaver + nydelig bolle fra Wik & Walsøe, kr 299*

4 kommentarer
  1. Hei! Lagde squash pai i dag. Artig å prøve noe nytt. Ble veldig god, men neste gang blander jeg inn litt løk også! Ellers lo jeg godt av Olavs kjøkkenbenksnotater. Denne gang handlet det om han og min sønn,Torstein på guttetur!

  2. Bjørg H Paulsen: SÃ¥ herlig! Olavs spalte er blant mine favoritter i Kamille, han skriver sÃ¥ godt 🙂 Squash-pai hørtes ikke dumt ut. Er jo mye gøy og litt annerledes man kan bruke grønnsaker til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg