Har du det bra, ser du bra ut

Jeg føler meg alltid finest om sommeren! Og jeg har lenge tenkt at det selvfølgelig handler om at jeg får ørlite farge i ansiktet. Jeg er ikke kjempeopptatt av å sole meg, men føler meg mer vel når den blåhvite huden min får et litt mer gyllent skjær. Men er det bare det som gjør susen? Er det bare derfor jeg føler meg ti ganger bedre når jeg står opp om morgenen nå enn midt i januar?

Det er flere faktorer som spiller inn, og som er helt annerledes om sommeren enn om vinteren. Blant annet kostholdet, i takt med at gradene stiger, synker inntaket av sukker og annen dårlig mat. Ser man bort ifra isspisingen frister det ikke like mye med sjokolade og snacks på denne tiden av året. Ei heller av tung og fet mat. Aldri spiser jeg så mye grønt som midt på sommeren! Jeg er naturligvis også mye mer ute, og ikke bare midt i sentrum mellom busser og biler, men ute i frisk luft i marka og til sjøs. I varmen trenger kroppen mer vann, men da drikker jeg også store mengder, og jeg tror ikke behovet nødvendigvis er tilsvarende mye mindre om vinteren. I tillegg unner jeg meg alltid en lang ferie! Jeg liker ikke å stykke opp sommerferien, men heller virkelig å kunne koble av i noen uker. Det fører til lavere skuldre og mindre stress, som igjen er bra for huden min. Så følelsen av å være sommerfin handler kanskje om mer enn litt solbrun hud, men faktisk også om både indre og ytre påkjenninger. Men den aller viktigste faktoren er at jeg er et skikkelig sommermenneske, jeg har det rett og slett bedre om sommeren. 

På grunn av jobben min blir jeg ofte spurt om tips og anbefalinger innen både trender og skjønnhet, og i denne utgaven har vi samlet det beste for glødende sommerhud i et eget blad-i-bladet i den nyeste utgaven av Kamille. Men skal jeg bare gi deg et tips, så er det å svare på dette spørsmålet: Når føler du deg finest? Eller enda enklere, når følte du deg fin sist? Sannsynligvis var det et øyeblikk eller en anledning der du hadde det bra! Når du har det bra, ser du bra ut. Da stråler du, og det preger både holdning, hud og hår. Og det finnes jo ikke noe finere, enn et bredt og ektefølt smil! Vær god mot deg selv, ta vare på deg selv, og omring deg med mennesker som gjør deg glad!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg